Aperitive
Combo de pește crud, platoul Chef-ului
165 LeiLangustine, file de ton, sashimi de butter fish, somon sărat, tartar de somon, salată de alge
Terine de Foie Gras
75 Leicrema de oțet baslamic, măr caramelizat, brioșă
Ou poșat în piure de țelină
45 Leicu sos de migdale și trufe negre
Cuib de legume preparate în diferite feluri
55 Leihummus, fulgi de migdale și pudra de măsline
Acvatic
Doradă la tigaie
85 Leidovlecei poșati cu unt, ciuperci stridii prăjite, sos de pește cu șofran
Caracatiță prăjită
85 Leispumă de cartofi, stropi de usturoi negru, roșii cherry deshidratate
Ton Tataki
85 Leiîmpodobit cu alge Wakame, piure de topinambur, sos Ponzu
Altfel de Sushi
Somon maturat cu trei feluri de cruste
50 Leiservit cu avocado, măr verde și crema de oțet balsamic
Butterfish flambat cu creveți
70 Leialge Wakame, orez expandat și sos Dashi
Sashimi de ton
64 Leivarză friptă, orez negru prăjit și sos Ponzu
Gust Mediteranean
Risotto de crustacee
75 Leiaromatizat cu vanilie, pudra de alge și fum de fag
Terestru
Filet de vită cu paté de Foie gras
115 Leijus de viande, morcovi, emulsie de oțet balsamic
Piept de rata caramelizat
85 Leivarză arsă, dulceață de ceapă roșie, terine de năut
Cotlete de berbecuț Noua Zeelandă
115 Leiciuperci fripte, demiglace cu miere, vanață afumată