Povestea Noastră

Restaurant 1896

1896 Brasserie / Lounge este situat la parterul faimosului Hotel Chérica, din inima Constanţei și la doar câțiva metri de Plaja Modern.

1896 Brasserie / Lounge, este un adevărat simbol al excelenței, fiind preferat de către constănțeni, dar și de către oameni de afaceri români și străini, demnitari, diplomați, artiști, profesioniști din mass-media și turiști ce călătoresc în orașul-port de la malul Mării Negre, atât în interes de afaceri,
cât și pentru a se relaxa.

1896 Brasserie / Lounge este alcătuit atât dintr-o foarte elegantă braserie de vârf, aflată în interiorul clădirii istorice de la 1896 cât și de o foarte agreabilă și prietenoasă terasă, winter garden, acoperită și încălzită, deschisă tot timpul anului, ce vin să completeze armonios zona hotelului de 4 stele, dând naștere unui ansamblu eclectic de arhitectură clasică și rafinament modern, un loc ce oferă o experiență culinară unică în Constanța, garantată de o calitate gastronomică de excepție, semnate de către renumitul Chef Roberto Dal Seno.

La amenajarea deosebită atât a restaurantului interior cât și a terasei,
se adaugă probalil, cea mai modernă și bine dotată bucătărie din Constanța.

Un concept deosebit, cu oameni și standarde de calitate, care aduce o experiență cu adevărat inedită în orașul Constanța.

Babu Cosmin, Pro-Horeca

Cheia succesului pentru un restaurant deosebit cu adevărat constă în bun gust, identitate proprie și, bineînțeles, mâncare excelentă

Chef Iulian Mitea

O locație superba, preparate alese și personal la înălțimea serviciilor ! Vom reveni ori de cate ori vom avea ocazia Felicitări !

Georgiana Ciobanu

Cina / Lounge / 60-80 Lei

Great Restaurant. It is attached to Hotel Cherica, so the establishment is well refined. A great place to start the night with a good cocktail or drink. You can smoke here. So come prepared for that. But the place still looks very clean and high end. The service is fantastic and the food is something to really enjoy. Excellent food.

Matthew Martinez

Dinner / Brasserie / 100-120 Lei

Mâncarea, locația, serviciile sunt la superlativ, greu de descris în cuvinte! Am servit masa de mai multe ori, ca simplu client, dar și în cadrul unor petreceri organizate… de fiecare dată experiența a fost magnifica! Personalul este foarte serviabil și elegant! Acum, în Constanța, conceptul Fine Dining/ Fine Cuisine a luat viața odată cu deschiderea acestei locații superbe !

Mihai Adam

Cina / Lounge / 60-80 Lei

Ștefan cel Mare 4, Constanța, 900726

Duminică până Joi
07:30 - 23:00

Vineri și Sâmbătă
07:30 - 01:00

tel: 0744 22 1896
email: office@1896.ro